Konec sezony pro A tým!

18. 3. 2021

Muži A

2 minuty čtení

Výkonný výbor Českého florbalu rozhodl vzhledem k epidemiologické situaci o zrušení postupů a sestupů ve všech soutěžích. Z tohoto rozhodnutí plyne, že se v Livesport Superlize neuskuteční play down. SKV tak bude účastníkem nejvyšší soutěže i v nadcházející sezoně.

„Chtěli jsme co nejdéle držet naději, aby se celostátní postupové soutěže rozehrály a kluby mohly dosáhnout svých cílů a ambicí v podobě postupu do vyšších soutěží. Bohužel nám aktuální doba nepřeje a my jen doufáme, že se příští sezona už zase bude mnohem více blížit tomu, na co jsme byli zvyklí,“ uvedl v prohlášení Českého florbalu jeho prezident Filip Šuman.

Vinohrady tak na konci března sérii 1. kola play down s brněnským Hattrickem nerozjedou. „Bereme rozhodnutí výkonného výboru Českého florbalu za současné situace jako jediné možné správné. Situace je stále hodně vážná a v nejbližší době se bohužel nebudou další sportovci moct k našemu oblíbenému sportu vrátit. Brzký konec sezony je pro nás možností, jak se na tu příští co nejlépe připravit. Přejeme všem našim členům i fanouškům hlavně zdraví a doufáme, že se po otevření sportovišť opět v naší hale uvidíme!“ přidal svůj komentář prezident vinohradského florbalového oddílu Dalibor Nigrin.

Stále rovněž platí, že pokud bude umožněno trénování a následně i průběh soutěží, budou na dobrovolném principu připravené utkání a turnaje v jednotlivých soutěžích. Zapojit se zpět do soutěží v případě jejich restartu ale nebude povinné.

Instagram

SKV Florbal

Společně K Vítězství

Začali jsme v partě kamarádů a malé tělocvičně o pár metrech. Postupem času se z nás stal velký klub, hrající elitní soutěže - Superligu mužů a 1. ligu žen.
Přesto jsme si však zvládli uchovat to nejdůležitější - rodinnou atmosféru a unikátní duch SKV.

Naším domovem je sportovní areál Sokola Vinohrady v samém centru Prahy. Místo s nesmazatelnou historií. Jsme hrdí, že jako součást Sokola můžeme psát její další kapitoly.