Ondřej Plíhal: Věřím, že se vrátíme na vítěznou vlnu!

22. 10. 2022

Muži A

2 minuty čtení

Proti Chodovu sokolové sahali po bodech. A to i díky výbornému výkonu bývalého hráče celku z Jižního Města Ondřeje Plíhala. Ten v utkání zaznamenal dva góly a jednu asistenci. Přesto Vinohradští těsně padli 5:6. Teď už se Plíhal a spol. soustředí na důležitý domácí duel s Karlovými Vary.

Sokolové vedli na Jižním Městě 1:0 a 3:2, nakonec však ze zápasu odcházeli poražení. „Nedokázali jsme využít výpadku soupeře ve druhé třetině. Měli jsme několik šancí na odskočení o dva až tři góly. Ty jsme k naší smůle neproměnili a to nás v celkovém výsledku stálo důležité body,“ ohlédl se za městským derby Ondřej Plíhal.

Zápas to pro něj byl velmi speciální vzhledem k jeho dlouholetému angažmá na Chodově. „Jsem rád za individuální úspěch. Bylo to pro mě dost emocionálně náročné utkání. Po letech strávených na Jižním Městě jsem se chtěl ukázat a nejlépe vyhrát. Bohužel to se nám nepodařilo a budeme to muset napravit až doma na Vinohradech,“ přiznal šikovný útočník.

„Ohlasy byly jenom kladné. Bylo zajímavé zahrát si proti bývalým spoluhráčům a poznat jak se chovají na hřišti v opačné roli,“ dodal ještě k uplynulému víkendu.

Proti Karlovým Varům, které Vinohradští vyzvou v neděli od 17 hodin, to však bude rozdílné. „Čekám úplně jiný zápas než ten poslední s Chodovem. Budeme hrát víc s míčkem a tvořit hru. Protivník bude čekat na naše chyby a hrozit z brejků. Věřím, že se znovu vrátíme na vítěznou vlnu a přijde spoustu skvělých fanoušků, kteří nás budou hnát za našim cílem,“ věří 25letý forvard.

„Tímto vás chci všechny pozvat na náš nedělní domácí zápas. Bude to jízda!“ přidal pozvánku pro všechny fanoušky a příznivce vinohradského florbalu. Vstupenky na místě stojí 70 Kč, v předprodeji na Ticketportalu pak 50 Kč. Děti do 18 let platí 50 Kč, v předprodeji 35 Kč. Děti do 10 let, osoby nad 65 let, držitelé průkazů ZTP a členové SKV mají vstup zdarma.

Instagram

SKV Florbal

Společně K Vítězství

Začali jsme v partě kamarádů a malé tělocvičně o pár metrech. Postupem času se z nás stal velký klub, hrající elitní soutěže - Superligu mužů a 1. ligu žen.
Přesto jsme si však zvládli uchovat to nejdůležitější - rodinnou atmosféru a unikátní duch SKV.

Naším domovem je sportovní areál Sokola Vinohrady v samém centru Prahy. Místo s nesmazatelnou historií. Jsme hrdí, že jako součást Sokola můžeme psát její další kapitoly.