Juniorky na PG: Tým potřebuje získat zkušenosti, míní Pokorný

23. 7. 2015

Juniorky

2 minuty čtení

Juniorky musely na Prague Games vzdorovat velmi silným soupeřům. Turnaj hráčky obohatil o cenné zážitky.

Na začátku letní přípravy přebral Libor Pokorný tým juniorek a nyní ho poprvé vedl do boje. "U týmu juniorek byly zápasy na Prague Games pro mne premiérou. Prague Games je dle mého názoru jeden z nejlepších florbalových turnajů, nicméně ho neberu jako „vrchol sezóny“, ale jako součást letní přípravy," řekl na úvod o smyslu Prague Games nový kouč juniorek.

Na hřišti musely jeho svěřenkyně vzdorovat pozdějšímu vítězi Tatranu, švýcarskému Dietlikonu, švédskému Tyresö, Olomouci a Jihlavě. „Z výsledkového hlediska jsme prohráli, co se dalo. Z trenérského hlediska to až tak špatné nebylo. Holky se zlepšovaly zápas od zápasu. Tenhle tým potřebuje získat zkušenosti a dobře se sehrát,“ nastiňuje cestu ke zlepšení.

A zaměřit se bude třeba na více činností. „Je samozřejmě ještě spousta dalších věcí, na kterých musíme zapracovat, ale věřím, že společnou prací to zvládneme a v sezóně budeme vítězit,“ dodal Pokorný na závěr.

Instagram

SKV Florbal

Společně K Vítězství

Začali jsme v partě kamarádů a malé tělocvičně o pár metrech. Postupem času se z nás stal velký klub, hrající elitní soutěže - Superligu mužů a 1. ligu žen.
Přesto jsme si však zvládli uchovat to nejdůležitější - rodinnou atmosféru a unikátní duch SKV.

Naším domovem je sportovní areál Sokola Vinohrady v samém centru Prahy. Místo s nesmazatelnou historií. Jsme hrdí, že jako součást Sokola můžeme psát její další kapitoly.