Sokolské derby před televizními kamerami! Vinohrady se představí v Pardubicích

11. 11. 2018

Muži A

2 minuty čtení

Tipsport Superliga měla ve svém harmonogramu volný týden. Jedno střetnutí se však přesto uskuteční. Půjde o televizní předehrávku 13. kola, ve které se střetnou Sokol Pardubice a Sokol Vinohrady. Utkání se hraje dnes od 18:10 a vysílat ho bude živě ČT sport.

Přesně před týdnem to na body v Edenu proti domácím Bohemians nestačilo a byla z toho porážka 2:6. I tentokráte se Ondřej Stuchlík a spol. představí v pondělí a půjdou do zápasu s cílem ukořistit na pardubické půdě body.

Pardubice v poslední sezoně oslavily historický postup do vyřazovací části, letos se však celku z východu Čech tolik nedaří. Sokolové jsou se ziskem deseti bodů na 12. příčce superligové tabulky. Vinohrady mají jen o bod méně a jsou 13.

Mužstvo Pardubic bodově táhne matador a navrátilec po zranění Martin Zozulák, který už posbíral 15 bodů. Sekundují mu se 13 body Jan Kourek a Tomáš Dlesk. Ve vinohradském dresu se nejvíce daří dvojici Martin Skřivánek & Zbyněk Stuchlík. Oba jmenovaní mají na kontě 13 kanadských bodů.

Speciální bude zápas hned pro čtveřici hráčů SKV. Za Pardubice totiž v minulosti hráli Jan Svoboda, Štěpán Raiter, Jan Linhart a Lukáš Gregor. Zvláště pro Gregora bude duel pikantní. Do SKV se totiž vrátil v průběhu října a pardubický tým tak dokonale zná.

Utkání začíná v 18:10 ve sportovní hale Dašická v Pardubicích. Zápas bude k vidění na programu ČT sport. Přítomní fanoušci se mohou mimo jiné těšit na pohár pro mistry světa, o který se bude bojovat na prosincovém šampionátu v Praze.

Instagram

SKV Florbal

Společně K Vítězství

Začali jsme v partě kamarádů a malé tělocvičně o pár metrech. Postupem času se z nás stal velký klub, hrající elitní soutěže - Superligu mužů a 1. ligu žen.
Přesto jsme si však zvládli uchovat to nejdůležitější - rodinnou atmosféru a unikátní duch SKV.

Naším domovem je sportovní areál Sokola Vinohrady v samém centru Prahy. Místo s nesmazatelnou historií. Jsme hrdí, že jako součást Sokola můžeme psát její další kapitoly.