Proti mistrovi s jedním vstřeleným gólem. Boleslav vyhrála na Vinohradech 9:1

20. 1. 2019

Muži A

3 minuty čtení

Sokolové nedokázali dostatečně konkurovat obhájci mistrovského titulu a s Mladou Boleslaví ve 21. kole Tipsport Superligy prohráli 1:9. Jedinou trefu SKV zaznamenal kapitán Ondřej Stuchlík.

Bez inkasované branky vydrželi Vinohradští do sedmé minuty. Gólový účet zápasu otevřel Natov. O tři minuty později Středočeši navýšili svůj náskok. Curney od mantinelu nastřelil míček před branku, kde ho Bína tečí dokázal usměrnit za záda gólmana Mazáka. Pro Curneyho to byla už druhá asistence v utkání.

Přísun mladoboleslavských gólů se pak o něco zvýšil. Po prvních dvaceti minutách vedli hosté o čtyři góly. A když ve 24. minutě Natov zkompletoval hattrick a zvýšil na 6:0, sáhly Vinohrady ke změně na brankářském postu. Mazáka vystřídal Jiří Buchta a připsal si tak druhý superligový start v letošní sezoně.

Hra Vinohrad se poté o něco zvedla. Přestože si Boleslavští udržovali převahu, i SKV mělo své příležitosti. Několika dobrými zákroky se prezentoval brankář Buchta. Čisté kontro držel přes deset minut. Ve 35. minutě přidal svůj čtvrtý gól Natov, asistoval mu Curney, pro kterého to byl už pátý bod v duelu.

Minutu a půl před druhou přestávkou přišla konečně trefa na domácí straně. Gregor v přesilovce natáhl ke střele, míček se odrazil od břevna a do sítě ho dorazil kapitán Ondřej Stuchlík. Vinohradští ještě do konce utkání inkasovali dvakrát a nakonec prohráli s mistrovským týmem 1:9. Nejlepším hráčem na straně SKV byl vyhlášen gólman Buchta, který nasbíral 24 zákroků.

„Do zápasu jsme vstoupili bez sebevědomí, se strachem ze soupeře. Neplnili jsme stanovené pokyny a nehráli dobře s míčkem. Chyběl nám pohyb a lepší rozhodování v situacích, kdy se nám podařilo získat míč. Ve třetí třetině se náš výkon zvedl, nicméně je otázkou, jak moc to ovlivnilo polevení soupeře,“ zhodnotil duel s Boleslaví kouč Michal Pazdera.

Další zápas čeká sokoly v neděli 27. ledna na hřišti Otrokovic. Duel 22. kola Tipsport Superligy je naplánován na 18 hodin.

TJ SKV - Technology Florbal MB 1:9 (0:4, 1:4, 0:1)

Branky a nahrávky: 39. O. Stuchlík (Gregor) – 7. Natov (Curney), 10. Bína (Curney), 16. Tomašík (Jelínek), 20. Tadeáš Chroust (Pluhař), 22. Natov (Curney), 24. Natov (Curney), 35. Natov (Curney), 39. Tomáš Chroust (Pluhař), 52. Curney (Krzyžanek). Rozhodčí: Furmánek, Šolc. Vyloučení: 4:2. Využití: 1:1. Diváci: 137.

Sestava SKV: Mazák (24. Buchta) - O. Stuchlík (C), Hanák, Houra, Jelínek, D. Záň, Lanc, Máca - Linhart, Z. Stuchlík, Hájek - Harnesk, Hartman, J. Záň - Rossi, Gregor, Svoboda - Vnuk, Entlicher. Trenér: Michal Pazdera.

Instagram

SKV Florbal

Společně K Vítězství

Začali jsme v partě kamarádů a malé tělocvičně o pár metrech. Postupem času se z nás stal velký klub, hrající elitní soutěže - Superligu mužů a 1. ligu žen.
Přesto jsme si však zvládli uchovat to nejdůležitější - rodinnou atmosféru a unikátní duch SKV.

Naším domovem je sportovní areál Sokola Vinohrady v samém centru Prahy. Místo s nesmazatelnou historií. Jsme hrdí, že jako součást Sokola můžeme psát její další kapitoly.