Sezona za námi, maratón letních turnajů před námi

10. 5. 2019

Klub

2 minuty čtení

Víkendové Florbalové války v České Lípě odstartují maratón letních turnajů a mládežnických akcí. Vše vyvrcholí v červenci na tradičních Prague Games.

Na Florbalové války, které se už o nadcházejícím víkendu uskuteční v České Lípě, vyrážejí hned tři týmy SKV - starší žáci, mladší dívky a starší dívky. Premiérové zamíří do Ostravy vinohradští dorostenci, kteří se na přelomu května a června představí na Junior Ostrava Cupu.

Rekordní počet pěti týmů koncem června vyrazí na turnaj do Brna! Zúčastnit by se měly elévové, starší žáci, dorostenci, starší žákyně a dorostenky! O prázdninách je na programu už třetí ročník SKV kempu, kde budou moci mladí sokolové rozvíjet své florbalové i mimoflorbalové dovednosti.

Vše zakončí tradiční letní mládežnický turnaj Prague Games. Předběžně jsou na seznamu tři vinohradské celky - starší žáci, dorostenci a dorostenky. O tom, jak si sokolové na turnajích povedou, vás budeme informovat buďto zde na webu, nebo případně také na socílních sítích.

Letní turnaje a mládežnické akce:

  • Florbalové války (11. - 12. května) - starší žáci, mladší dívky, starší dívky
  • Junior Ostrava Cup (31. května - 2. června) - dorostenci
  • Hummel Open Game (20. - 23. června) - elévové, starší žáci, dorostenci, starší žákyně, dorostenky
  • 3. ročník SKV kempu (4. - 9. července)
  • Prague Games (10. - 13. července) - starší žáci, dorostenci, dorostenky

Instagram

SKV Florbal

Společně K Vítězství

Začali jsme v partě kamarádů a malé tělocvičně o pár metrech. Postupem času se z nás stal velký klub, hrající elitní soutěže - Superligu mužů a 1. ligu žen.
Přesto jsme si však zvládli uchovat to nejdůležitější - rodinnou atmosféru a unikátní duch SKV.

Naším domovem je sportovní areál Sokola Vinohrady v samém centru Prahy. Místo s nesmazatelnou historií. Jsme hrdí, že jako součást Sokola můžeme psát její další kapitoly.