Startuje 3. ročník prázdninového SKV kempu!

3. 7. 2019

Klub

2 minuty čtení

Od čtvrtka 4. července se bude konat už třetí ročník prázdninové akce Sportovní Kemp Vinohradský. Akce pro členy vinohradské mládeže se znovu odehraje v domácím prostředí Sokola a v jeho nejbližším okolí, to vše pod dohledem trenérů SKV.

Opět půjde o čtyřdenní dovednostní a zábavný kemp pro naše členy - zlepšování florbalových dovedností, jiné sporty, týmové soutěže, společné akce a na závěr oblíbený bazén! Po loňské premiéře zůstává i letos systém rozdělení akce do dvou termínů podle věku, aby se daly lépe vytvořit odpovídající výkonnostní skupiny.

První turnus, který je určen pro přípravku, elévy, mladší žáky a kompletní dívčí složku, proběhne v termínu od čtvrtka 4. 7. do neděle 7. 7. Náplň kempu je podobná jako v loňském roce, tedy s výrazným zaměřením na sportovní a pohybovou všestrannost. 

Druhý turnus je určen kategoriím starší žáci, dorostenci a junioři. Uskuteční se v termínu od soboty 6. 7. do úterý 9. 7. Kromě doplňkových sportů bude znovu pojat více jako florbalové soustředění před nadcházejícím turnajem Prague Games, který začíná hned ve středu 10. 7.

Během šesti dnů se na sokolských sportovištích objeví celkem 40 účastníků z řad mládežnických týmů a kromě tradičního florbalu, atletiky, gymnastiky, plavání a míčových sportů si letos holky a kluci pod dohledem trenérů Bolka Kytka, Vilase Svobody, Honzy Otty, Ríši Klímy, Petra Blažeje a pár dalších hostů vyzkouší nově třeba i badminton nebo házenou.

Celodenní programy startují vždy v 9 ráno, po obědě v restauraci Tělocvična a odpolední fázi se končí okolo 17. a 18. hodiny. Dorostence a starší žáky navíc čekají v pondělí a v úterý odpoledne přátelské zápasy před Prague Games s FBC Říčany (dorostenci v pondělí od 15:30) a tradičně i se švýcarským Unihockey Basel Regio (dorostenci v úterý od 17:30, starší žáci rovněž v úterý od 18:45).

Instagram

SKV Florbal

Společně K Vítězství

Začali jsme v partě kamarádů a malé tělocvičně o pár metrech. Postupem času se z nás stal velký klub, hrající elitní soutěže - Superligu mužů a 1. ligu žen.
Přesto jsme si však zvládli uchovat to nejdůležitější - rodinnou atmosféru a unikátní duch SKV.

Naším domovem je sportovní areál Sokola Vinohrady v samém centru Prahy. Místo s nesmazatelnou historií. Jsme hrdí, že jako součást Sokola můžeme psát její další kapitoly.