Venkovní dvojutkání. Sokolové se představí na Spartě a v Ostravě

27. 9. 2019

Muži A

2 minuty čtení

Po domácím utkání s Otrokovicemi budou nyní Boys hrát dvakrát na hřišti soupeře. Nejprve v pátek večer od 18:30 poměří na Podvinném mlýně síly se Spartou, v neděli pak zamíří do Ostravy, kde se od 17 hodin utkají s místním FBC.

Sparta v minulé sezoně dosáhla na historický úspěch a v konečném zúčtování obsadila třetí příčku. Klub přes léto přivedl kapitána juniorských mistrů světa Josefa Juhu z Bohemians. Naopak se ale s týmem rozloučili například dlouholetá opora Ondřej Svatoš, slovinští útočníci Košir s Časarem nebo kanonýr Milan Bína, který se ze Sparty vrátil zpátky na Vinohrady.

Sparťané mají po úvodních dvou zápasech plný počet bodů. Nejprve v úvodním kole vyhráli na hřišti Otrokovic 3:1. Ve 2. kole pak Pražané na domácí půdě zdolali Ostravu 6:4. A právě Ostravané budou nedělním sokem sokolů. Přes léto tým opustili Filip Hrabal nebo Jakub Mendrek. Naopak přišli zkušení Marek Zapletal a Tomáš Sovják z Otrokovic.

Boys vědí, jak chutná výhra na hřišti Ostravy. V posledním vzájemném utkání v lednu Vinohrady v ČPP aréně triumfovaly 7:3. Pěti body se na výhře podílel Zbyněk Stuchlík. Ostravané zatím na první body v nové sezoně čekají a po druhém kole dokonce sáhli ke změně trenéra, Karla Ševčíka nahradil Tomáš Svačinka. Držte sokolům v důležitých duelech palce!

Víkendový program:

pátek 18:30 ACEMA Sparta Praha - TJ SKV (Aréna Sparta)
neděle 17:00 FBC ČPP Ostrava - TJ SKV (ČPP Aréna Ostrava)

Instagram

SKV Florbal

Společně K Vítězství

Začali jsme v partě kamarádů a malé tělocvičně o pár metrech. Postupem času se z nás stal velký klub, hrající elitní soutěže - Superligu mužů a 1. ligu žen.
Přesto jsme si však zvládli uchovat to nejdůležitější - rodinnou atmosféru a unikátní duch SKV.

Naším domovem je sportovní areál Sokola Vinohrady v samém centru Prahy. Místo s nesmazatelnou historií. Jsme hrdí, že jako součást Sokola můžeme psát její další kapitoly.