Shrnutí víkendu: Céčko porazilo Future a zůstává první!

11. 3. 2020

Klub

3 minuty čtení

Mužské céčko zastavilo sérii porážek v ten nejvhodnější moment! Celtics po třech prohrách zvládli důležitý duel s Future, zvítězili 4:2 a zůstávají na čele regionální ligy! S jedním z největších konkurentů v boji o prvenství navíc už mají jistou lepší vzájemnou bilanci. Jedno vítězství a jednu porážku zapsali junioři. Dvě výhry vybojovali starší žáci, prohra přišla až v následném boji o 1. místo.

Mužům C se proti Kobylisům nedařilo zejména v útoku. Sokolové brzy prohrávali 0:1. Na první branku soupeře ještě dokázali zareagovat, pak ale inkasovali třikrát v řadě a museli stahovat manko. Po brankách Líby Nigrina a navrátilce do vinohradského dresu Vikiho Vondry se dostali na dostřel, ale na vyrovnání už to nestačilo. Céčko se tak dostalo do nezvyklé situace, prohrálo totiž potřetí v řadě a mohla být ohrožena jeho pozice na prvním místě tabulky.

Jenže v tu chvíli se Celtics nahecovali k utkání s Future a pražského rivala v souboji o první příčku v tabulce porazili po trpělivém výkonu. Třemi asistencemi se na triumfu podílel skvěle hrající odchovanec SKV Marek Zelený. Dva góly vsítil matador a kapitán Martin Zima. C tým tak zůstává na první příčce, do konce regionální ligy zbývá odehrát šest zápasů. O snažení elévů v Mladé Boleslavi jsme psali v samostatném článku. Reportovali jsme také o turnaji elévek v Kunraticích.

VÍKENDOVÉ VÝSLEDKY:

Muži C:
TJ SKV - Florbal TJ Kobylisy B 3:4
TJ SKV - SSK Future Barrandov 4:2 

Muži D:
TJ SKV - FBC Žraloci Příbram 7:3
TJ SKV - FBK Ježci Rožmitál 2:1 

Junioři:
TJ SKV - FBC Draci Říčany 5:6
TJ SKV - FC Bučis Team 4:3 

Starší žáci:
TJ SKV - SK Florbal Benešov 5:1
TJ SKV - FBK Fat Pipe Vosy Praha 6:0
TJ SKV - FbŠ Bohemians Praha 4 zelení 1:4 

Starší žákyně:
TJ SKV - FBŠ Slavia Plzeň 2:3
TJ SKV - Florbalová akademie MB 1:7
TJ SKV - FbŠ Bohemians Jesenice 5:8 

Elévové:
TJ SVK - Technology Florbal MB White 2:11
TJ SKV - Technology Florbal MB Black 7:15
TJ SKV - FBC Kutná Hora - Orlové 5:10 

Elévky:
TJ SKV - Wizards DDM Praha 10 1:7
TJ SKV - Florbalová akademie MB "D" 3:7
TJ SKV - TJ Sokol Nové Strašecí 3:4 

Foto: FBC Děčín

Instagram

SKV Florbal

Společně K Vítězství

Začali jsme v partě kamarádů a malé tělocvičně o pár metrech. Postupem času se z nás stal velký klub, hrající elitní soutěže - Superligu mužů a 1. ligu žen.
Přesto jsme si však zvládli uchovat to nejdůležitější - rodinnou atmosféru a unikátní duch SKV.

Naším domovem je sportovní areál Sokola Vinohrady v samém centru Prahy. Místo s nesmazatelnou historií. Jsme hrdí, že jako součást Sokola můžeme psát její další kapitoly.